• сезона 2020/2021

Федерацијата со два предлози за завршување на кошаркарската сезона

На денешниот состанок во просториите на КФСМ помеѓу клубовите од Прва лига-мажи и раководството на КФСМ беа изнесени предлози во врска со завршувањето на натпреварувачката сезона 2020-21, за регуларен дел, плеј оф, плеј аут како и за завршницата во Купот на РСМ. На собирот на кој присуствуваа сите клубови од Првата лига-мажи, им беа понудени …

Федерацијата со два предлози за завршување на кошаркарската сезона Read More »