• сексуални услуги

Австрија дозволи сексуални услуги, но препорача ограничен физички контакт

На сексуалните работнички во Австрија од денеска им е дозволено да продолжат со својата дејност, а министерството за здравство издаде и препорака за спречување на ширењето на новиот коронавирус без оглед на интимната природа на таа работа. „Ограничете го физичкиот контакт на минимум“, советува министерството и додаде дека проститутките и клиентите во текот на половиот …

Австрија дозволи сексуални услуги, но препорача ограничен физички контакт Read More »