Tag : седиштата

Магазин Магазин слајдер Семејство

Светот се менува – Можно е вака да изгледаат седиштата во авионите по пандемијата на коронавирусот (ФОТО)

Слободен печат
Новиот дизајн на седиштата во авионите би можел да биде иднина на патувањата по пандемијата коронавирус. Станува збор за хигиенски панели вградени во секое седиште,...