Tag : Сања Николовска Најдовски

Жена Магазин Магазин слајдер

Сања Николовска Најдовски: За да успееш треба да се вложиш, но и да уживаш во процесот

Ј.К.Д
Сања Николовска Најдовски е прва жена од Македонија што го изведе предизвикот наречен еверестинг. Го искачи Водно 19 пати последоватено што е еднакво на висината на Монт Еверест. За овој предизвик...