Tag : самоглас

Вести Македонија Утрински Брифинг

Аудио книгите ќе ја вратат навиката да се чита

Слободен печат
„Самоглас“ е првата платформа во земјата за аудио книги, чии автори, актерите Ангела Стојановска и Христијан Поп Симонов за „Утрински брифинг“ рекоа дека освен што...
Вести Култура Слајдер

Самоглас – прва платформа со аудио книги на македонски јазик

Слободен Печат
Со желба за промоција на културолошкиот и едукативниот раст во државата, „Самоглас“ е првата платформа за пласирање на аудио книги на македонски јазик. Во соработка...