• само

ФОТО | „Сакавме само дом, не сакавме да се покажуваме и докажуваме“: Мила Кунис и Ештон Кучер ги отворија вратите од својата величествена семејна вила

Ѕирнете во прекрасниот имот на познатиот холивудски пар… Славниот холивудски пар Ештон Кучер и Мила Кунис ги отворија вратите од својот семеен дом за најновиот број на магазинот „Architectural Digest“. Тие својот дом го уредуваа во последните 5 години со помош на архитекти и дизајнери за ентериер, а кога го постигнаа саканиот резултат, тие решија …

ФОТО | „Сакавме само дом, не сакавме да се покажуваме и докажуваме“: Мила Кунис и Ештон Кучер ги отворија вратите од својата величествена семејна вила Read More »