• салоните

ВИДЕО | Избегнете ги салоните: Еве како се прави најубавата француска пунџа!

На многумина првата мисла кога станува збор за пунџата им е комплицираност и илјадници шноли во косата. Но, еден вид на француска пунџа е многу едноставен за правење, а изгледа многу ефектно. Станува збор за пунџата „chignon“, која всушност има богата историја, а додека трае пандемијата на коронавирусот нема потреба да се изложувате на ризици …

ВИДЕО | Избегнете ги салоните: Еве како се прави најубавата француска пунџа! Read More »