Tag : розов костим

Ви Препорачуваме Забава Магазин

ГОЛЕМАТА ТАЈНА на розовиот костим на ЏЕКИ КЕНЕДИ

Слободен печат
Симбол на трагедијата на убиството на американскиот претседател Џон Ф. Кенеди е розовиот костим на неговата сопруга Џеки Кенеди. Пред американската нација, костимот на Шанел...