• ростуше

Започна јавниот увид во Избирачкиот список за локалните избори во Центар Жупа и Маврово – Ростуше

Од денеска почнува јавниот увид во Избирачкиот список во подрачните одделенија и канцеларии на Државната изборна комисија (ДИК) во општините Центар Жупа и Маврово – Ростуше каде на 17 април треба да се одржат избори за градоначалници. ДИК вчера, на редовна седница, изгласа продолжување на примената на три упатства кои беа важечки за Локалните избори …

Започна јавниот увид во Избирачкиот список за локалните избори во Центар Жупа и Маврово – Ростуше Read More »