• родилка

Штотуку породена мајка префрлена на Инфективната клиника на респиратор, бебето е во инкубатор

Родилка во тешка состојба на Гинеколошко акушерската клиника, позитивна на коронавирусот со породила со бебе 13 недели пред предвидениот рок. Мајката потоа во тешка состојба е префрлена на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби и се наоѓа на респиратор, потврдуваат од ГАК за „Слободен печат“. Бебето е во инкубатор и уште се чекаат резултатите …

Штотуку породена мајка префрлена на Инфективната клиника на респиратор, бебето е во инкубатор Read More »