• рецензија

Грчки документарец за „затворот на човечкиот ум што живее во тело што старее“

Филмот беше премиерно прикажан на кон крајот на минатиот месец во рамките на главната конкуренција на Солунскиот документарен фестивал За време на првиот бран на ковид-19, директорот на домот за стари лица во „Агиос Стефанос“, во предградието на Атина, целосно ја блокираше институцијата во текот на двата месеца што следуваа, со цел да се спречи …

Грчки документарец за „затворот на човечкиот ум што живее во тело што старее“ Read More »