• реализација

Заев: Економијата живее, имаме реализација на буџет од 99,5 отсто

Имаме реализација на буџет од 99,5 отсто, нашата економија живее, се пофали претпладнево премиерот Зоран Заев во изјава за медиумите од кејот „13 ноември“. – На пролет очекуваме излез од кризата. Мора да работиме, ќе поттикнеме раст и развој. Следните пакети ќе биде за поддршка на развој, за раст на развој и за повисоки плати, …

Заев: Економијата живее, имаме реализација на буџет од 99,5 отсто Read More »