• раст на цени

СДСМ: Буџетот е ликвиден, институциите се подготвени да одговорат на предизвиците

Владејачката СДСМ денеска соопшти дека сериозно ги следат глобалните економски текови кои во периодот се нарушени од руската агресија врз Украина. Од СДСМ велат дека државата и институциите се подготвени да одговорат на предизвиците во делот на економијата и енергетиката, со цел да се заштити домашната економија и финансиската состојба на граѓаните. Граѓаните можат да …

СДСМ: Буџетот е ликвиден, институциите се подготвени да одговорат на предизвиците Read More »