Tag : раменици

Здравје Магазин

БОЛКИ ВО ГРБ И РАМЕНИЦИ: Овие вежби ќе ви помогнат да се ослободите од нив

Слободен печат
Применувајте ги овие едноставни вежби, за да можете да ја намалите тензијата која се јавува во грбот, вратот и рамениците....