Tag : ракотворци

Вести Скопје

Новогодишен базар во Скопје

МИА Агенција
Креативна Македонија и ESNAF \ ЕСНАФ денеска во Скопје го организираат Третиот новогодишен базар. Базарот ќе се одржи во хотелот Континентал, а на него 80...