Tag : прскање

Вести Скопје

В понеделник терестрично прскање против комарци во Скопје

Слободен печат
На подрачјето на Град Скопје на 8 јуни ќе почне терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци и ќе се врши до 12.06.2020 година (петок),...
Вести Скопје

Во понеделник прва фаза од дезинсекција против комарци во Скопје

Слободен печат
Првата фаза од авионска дезинсекција против ларви и комарци ќе се изврши во понеделник на подрачјето на градот Скопје, во раните утрински часови. Како што...
Вести Скопје

Неизвесно е кога ќе се прска против комарци во Скопје

Се уште не се знае кога ќе се спроведе првото прскање против комарци во Скопје, затоа што, како што велат од Градот, во тек е...
Вести Скопје

Прскање против комарци на 5 и 6 септември во Скопје

МИА Агенција
Град Скопје соопшти дека на 5 септември (четврток) и 6 септември (петок) во раните утрински часови ќе се изврши петтата фаза од авионска дезинсекција против...
Вести Скопје

Ново прскање против комарци

Слободен печат
Градот Скопје информира дека четвртата фаза од авионската и од терестричната дезинсекција против возрасни форми на комарци ќе почне на 31.07.2019 година, среда (авионско) и...
Вести Скопје

Во среда и четврток во Скопје ќе се прска против комарци

Слободен печат
Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје против возрасни форми на комарци ќе се одвива на 3 и 4 јули, среда и четврток, во раните...
Вести Македонија

Утре ќе се прска против комарци во Струга

Слободен печат
На подрачјето на Општина Струга утре ќе се врши теристичка дезинсекција за уништување на комарците и дератизација на шахтите. Земјеното запрашување, како што соопшти Општина...
Скопје

Во вторник и среда ќе се прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека втората фаза од авионската и од терестричната дезинсекција на подрачјето на Скопје против возрасни форми на комарци ќе почне...
Скопје

Извршена првата фаза од авионско прскање против комарци

Првата фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на Град Скопје  беше извршена во раните утрински часови, соопштија од Град Скопје. Воедно,...
Вести Скопје

ДОКОЛКУ ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ ДОЗВОЛУВААТ викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Слободен печат
Пчеларите навреме да ги преземат сите потребни мерки за заштита на пчелите....