• прошетка

Три совети кои можат да ви помогнат да ги подобрите прошетките со кучето

Меѓу приоритетите на сопствениците на кучиња се опуштените и безгрижни прошетки со својот миленик на опуштен поводник. Сепак, секој кој се обидел да го научи своето куче на оваа вештина знае дека тоа често не е толку едноставно како што звучи. Можеби сте пробале разни техники за тренирање и најдобрите задоволства за кучиња, но сè …

Три совети кои можат да ви помогнат да ги подобрите прошетките со кучето Read More »