• пророштва

Морничави пророштва на Нострадамус за 2022 година – глад, војни, инфлација…

Од смртта на еден светски владетел, до катастрофалните земјотреси, познатиот француски филозоф Нострадамус не ја изоставил ниту 2022 година кога се во прашање неговите пророштва, кои, верувале ние во тоа или не, во текот на претходните години се поклопуваа со настаните во реалноста. Според Нострадамус, планетата во 2022 година ја чекаат не толку добри работи, …

Морничави пророштва на Нострадамус за 2022 година – глад, војни, инфлација… Read More »