Tag : присуствува

Вести Регион

Медведев ќе присуствува на прославата на победата над фашизмот во Белград во октомври

Слободен печат
Русија и Србија посакуваат поделба на Косово изјави Министерот за надворешни работи и потпретседател на Владата во оставка на Косово, Беџет Пацоли. Поделбата на Косово...