• природна убавина

Македонски инфлуенсерки без филтер: Ана и Кике докажаа дека убавината доаѓа во секаква форма

Не е нешто ново дека социјалните мрежи создаваат лажна верзија на нашите лица, филтрите на Инстаграм ни додаваат светлина, точки, уши од мачиња, што ти не… Некогаш сме повлечени од таа навидум „забава“ на украсување на сопственото лице и тело, до степен на непрепознатливост и губење на личното јас. За да си ја славиме природната …

Македонски инфлуенсерки без филтер: Ана и Кике докажаа дека убавината доаѓа во секаква форма Read More »