• пријателство

ВИДЕО | Неразделни пријатели: Голема љубов меѓу бик од 450 килограми и куче

Ова мало теле го испуштило својот прв среќен звук со својот пријател куче, а денес, бик тежок над 450 килограми, мора да легне за да можат безбедно да играат, пренесува „Д’ Додо“. „На почетокот беа речиси идентични по големина, беше како да гледате две кученца како играат“, вели сопственикот и додава: „Тие ѝ пристапуваат на …

ВИДЕО | Неразделни пријатели: Голема љубов меѓу бик од 450 килограми и куче Read More »