• престанете

Пред десет години Парис Хилтон предизвика гнев кај јавноста, а дури денес го објасни натписот на нејзината маица „Престанете да бидете сиромашни“

Пред десет години пораката од нејзината маица „Престанете да бидете сиромашни“ го обиколи светот и предизвика вистински гнев кај јавноста… Парис Хилтон (40) дури денес проговори за маицата која ја вовлече во центар на скандалот, а проблемот беше скандалозниот натпис на неа „Престанете да бидете сиромашни“. Хилтон тогаш беше сликана на забава во Лос Анџелес, …

Пред десет години Парис Хилтон предизвика гнев кај јавноста, а дури денес го објасни натписот на нејзината маица „Престанете да бидете сиромашни“ Read More »