• ПРЕМИЕР

ВИДЕО | Ковачевски во Охрид ги пречека Борел и Лајчак

Премиерот Димитар Ковачевски во Охрид, ги пречека Жозеп Борел, високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика и потпретседател на Европската комисија и специјалниот претставник на ЕУ за дијалогот Белград – Приштина и за Западен Балкан, Мирослав Лајчак. Премиерот Ковачевски е домаќин на состанокот на високо ниво од дијалогот помеѓу Белград и Приштина …

ВИДЕО | Ковачевски во Охрид ги пречека Борел и Лајчак Read More »