16 C
Скопје

Tag : прашалник

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Одблизу со банката-Важни се луѓето!

СП.
Со цел да ги воведеме луѓето во работата на една банка, направивме кус информативен прашалник со најчестите прашања поврзани со услугите. Честа да одговорат ја...
Вести Економија

НБ: Крипто-средствата не се законско средство за плаќање, вложувањето во нив е високо ризично

Слободен печат
Крипто-средствата не се законско средство за плаќање во нашата земја, а вложувањето во нив е високо ризично. Вложувањата во крипто-средства не се гарантирани и не...
Вести Скопје

Граѓаните од Општина Карпош порачуваат: Паркинг, хигиена и враќање на „Партизан”

Слободен печат
Регулацијата на паркингот, одржувањето на хигиената, обновата на „Партизан”, планско градење, реконструкција на плочникот во Порта Влае …, се меѓу главните предлози на граѓаните на...