постелнина Archives - Слободен печат

Tag : постелнина

Здравје Магазин

Колку често треба да ја менувате постелнината во лето?

Слободен печат
Во лето повеќе се потиме, а на постелината може да се најдат остатоци од нечистотии и козметички производи....
Магазин Семејство

Колку често треба да ја перете постелнината?

Слободен печат
Не постои подобро чувство од легнување на чиста постелнина… но повеќе луѓе ќе признаат дека тоа не го прават доволно често… Експертите открија дека спиењето...