• портал

Асоцијации со Џокси: Кога гледам прасечко ми ѕуни во ушите, како да компонирам

Со музичарот Џина Папас Џокси уживаме во неговата гастро азбука, чувајќи го споменот од детството – ванилиците, открива  порталот Еспресо.мк. A – Афион – Се давам во штрудла од афион. Незаборавно чувство. Па со една чаша топло млеко, заспиваш на прва. Б – Боров мед – Затоа што го сакам тој вкус. Пробајте. В – …

Асоцијации со Џокси: Кога гледам прасечко ми ѕуни во ушите, како да компонирам Read More »