Понудата на стари возила се намали, цените скокнаа нагоре

На автоплацовите им се „бројат ребрата“, што ќе рече понудата на половни возила е драстично намалена, а цените на она што се нуди се забележително повисоки од пред неколку месеци. Трговците изјавуваат дека сѐ потешко доаѓаат до квалитетни возила од Германија, Италија или од Белгија, бидејќи и тамошните дилери немаат што да им понудат. Причината …

Понудата на стари возила се намали, цените скокнаа нагоре Read More »