9 C
Скопје

Tag : почитувале

Вести Македонија Слајдер

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а...
Вести Македонија

59 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие о однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 59 лица не ја почитувале забраната...
Вести Македонија

77 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 77 лица не ја почитувале забраната...
Вести Хроника

39 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени се 30 лица

Во текот на изминатото деноноќие  по однос на забраната за движење, евидентирано е дека на ниво на целата држава 39 лица не ја почитувале забраната...
Вести Македонија

29 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава...
Вести Македонија

Четириесет лица не го почитувале полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие во целата земја на 70 лица им се издадени решенија за изолација, а 25 лица потпишале изјави за самоизолација. Од...
Хроника

55 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 55 лица...
Вести Македонија

25 лица не ја почитувале забраната за движење

Горан Наумовски
Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава...
Некатегоризирано

55 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава...
Вести Македонија

75 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Македонија на 102 лица им се издадени решенија за изолација, а петнаесет лица потпишале изјави за самоизолација....