6 C
Скопје

Tag : Партија на Македонците во Србија

Вести Ви Препорачуваме Македонија

ВИДЕО | Илијевски: Да се активира „мини шенген“ за полесно доаѓање до вакцините

Слободен печат
Процедурата е објаснета. Техничките проблеми мора да се решат и нас многу ни значи оваа помош од Србија. Системот со електронско пријавување функционира и ние...