Tag : Паркингот

Вести Скопје

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 245 возила

МИА Агенција
Паркингот на Водно во текот на овој викенд го искористиле 245 возила, според бројот на испратени СМС пораки, информираат од Град Скопје. Оттаму истакнуваат дека...