• парагвај

ФОТО+ВИДЕО: Се сеќавате ли на Лариса Рикелме – хит навивачката се потруди да не ја заборавиме!

Сигурно се сеќавате на Лариса Рикелме која го привлече вниманието на јавноста на Светското фудбалско првенство во 2010 година одржано во Јужна Африка. Парагвајката беше забележана на трибините за време на преносот на натпреварите на нејзината репрезентација, а во преден план беа градите кои служеа како држач за мобилен телефон. На тој Мундијал селекцијата на …

ФОТО+ВИДЕО: Се сеќавате ли на Лариса Рикелме – хит навивачката се потруди да не ја заборавиме! Read More »