• палчо

Турција дала рок за екстрадиција на Љупчо Палевски-Палчо

Министерот за правда, Кренар Лога, кажа дека Турција дала рок во кој ќе го испорача Љупчо Палевски-Палчо, осомничен за убиствата на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски. На новинарско прашање дали од турска страна биле посочени одредени рокови кога Палевски би бил испорачан во нашата држава, Лога одговори дека е даден рок но не сака да …

Турција дала рок за екстрадиција на Љупчо Палевски-Палчо Read More »