• Овчар

Овчар од Албанија: Ме држат како заложник во Топлица, Гостивар

Џевахир Хоџа, е еден од неколкуте Албанци кои избраа да работат на кое било поле надвор од Албанија за да обезбедат приходи за попристоен живот. Но, и покрај напорите за пет месеци во гостиварско Топлица, тој не само што не ја добил платата и долгот за сработеното во период од четири години, туку вели дека …

Овчар од Албанија: Ме држат како заложник во Топлица, Гостивар Read More »