• осудена

Познатата македонска актерка Силвија Стојановска е осудена на 3 години и 6 месеци затвор

Актерката Силвија Стојановска денеска е осудена на 3,6 години затвор, а нејзиниот партнер Воислав Будисавјевиќ на 7 години затвор.  Актерката Силвија Стојановска обвинета за шверц на кокаин од Колумбија Нив им се судеше по обвинението за транспорт на 700 килограми кокаин од Колумбија во Шпанија. Стојановска до правосилноста на пресудата ќе остане на слобода, бидејќи …

Познатата македонска актерка Силвија Стојановска е осудена на 3 години и 6 месеци затвор Read More »