-1 C
Скопје

Tag : опзиција

Вести Македонија Слајдер

Нема поддршка за Законот на ЈО, нема опозициски предлог за јавен обвинител

Слободен печат
Јас дадов предлог опозицијата да предложи свој канидат за јавен обвинител низ постапката опишана во закон и Парламентот да го избере, само за да го...