Tag : Општинската организација на ДОМ

Вести Македонија

Стевче Дечев избран за претседател на Општинската организација на ДОМ во Велес

И.И.
Во Велес денеска се одржа Изборно собрание на Општинската организација на ДОМ Демократска обнова на Македонија – партија на Европските зелени, на која за претседател...