Tag : оландија

Вести Свет

БИЗАРНА ЗАБРАНА: На деца во Холандија не им даваат да користат игралиште, биле многу бучни

Слободен печат
Едно основно училиште во Холандија го затвори игралиштето за деца откако станарите во околните згради реагирале дека децата биле прегласни. Локалните власти по нивната реакција...