„Охрид фест – Охридски трубадури“ со Фолк и Интернационална вечер на 10 и 11 септември

Подготовките за претстојниот „Охрид фест – Охридски трубадури 2021“ се во полн ек, а стартот е закажан за 10 септември. Како што е познато, сидрото е во Охрид, на најубавата сцена на Балканот, на Долни Сарај, откаде ќе одекнат песни што долго ќе се паметат. Годинава фестивалот е конципиран во две вечери, во Фолк и …

„Охрид фест – Охридски трубадури“ со Фолк и Интернационална вечер на 10 и 11 септември Read More »