Tag : одлижување

Вести Македонија Слајдер

Лидерите на политичките партии ќе пресечат за изборите

Слободен печат
Лидерите на политичките партии на средба треба заедно да ја донесат одлуката за одложување на изборите, денеска прво треба завршиме со Советот за безбедност, рече...