• очекува

Повторно отворање на границите: Париз очекува реципроцитет од САД

Франција ќе побара реципроцитет ако границите на ЕУ се отворат за Американците во текот на летната сезона, јави дописникот на МИА. – Работиме на европско ниво, несомнено ќе завршиме до мај, со список на неевропски земји, можеби и САД, чии државјани ќе можат да дојдат во Европа со завршувањето на епидемијата на Ковид-19 рече францускиот …

Повторно отворање на границите: Париз очекува реципроцитет од САД Read More »