8 C
Скопје

Tag : новогодишни пакетчиња

Вести Скопје Слајдер

ВИДЕO: Над 200 пакетчиња собрани во хуманитарна акција на навивачката група на ФК Македонија Ѓорче Петров

Навивачките групи Лавови Ѓорче и Дивизија Ханриево Младина организираат новогодишна хуманитарна акција за собирање на новогодишни пакетчиња, облека и мебел. Од каде се појавила желбата...