• нора шакири

Нора Шаќири по разрешувањето: Никој не е роден директор, но не секој е спремен да влезе во кал

Досегашната в.д. директорка на Театарот Комедија, Нора Шаќири, се огласи преку Фејсбук откако денеска беше објавено дека е разрешена од функцијата поради непочитување на законите и мобинг врз вработените. „Имам обврска пред себе и пред вас да ви образложам под какви околности денеска сум разрешена. НИКОЈ НЕ Е РОДЕН ДИРЕКТОР не сум ни јас но …

Нора Шаќири по разрешувањето: Никој не е роден директор, но не секој е спремен да влезе во кал Read More »