Tag : никола пановски

Вести Македонија Слајдер

Д-р Никола Пановски: Веднаш да се врати полицискиот час од 21 часот и да се контролира движењето во ризичните подрачја!

Доктор Никола Пановски за ,,Слободен печат” тврди дека веднаш треба да се врати полицискиот час од 21 часот и да се контролира движењето во ризичните...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

Проф. Д-р Пановски: Во време на Ковид-19, тезата „еден будала може да расипе 1000 луѓе“ е реалност

Слободен печат
Се согласувам со препораката маски да се носат, но гледам дека тоа не се почитува во целост. Сметам дека населението се умори од мерките и...
Вести Македонија Слајдер

Пановски: Ако починала жена од коронавирус во јануари, тогаш ќе ја смениме светската историја!

Во трахеата на починатата 79 годишна жена од Велес, чие тело во распаѓање било предадено на обдукција, бил пронајден коронавирус. Меѓутоа, тоа не значи дека...