Tag : нервозата

Здравје Магазин

Целерот може да ви помогне да ја намалите нервозата, еве како…

Слободен печат
Тајната се крие во богатството од магнезиум, калиум и калциум со кои оваа билка располага, што влијае на ублажувањето на напнатоста, елиминирање на долготрајниот стрес...