• ненад костески

Костески: Ќе се ротира и ќе биде тешка сезона, со многу натпревари

Екипата на Е. Пелистер се подготвува за натпреварите во новата сезона со амбиции да одигра уште подобро во однос на минатата година. Првиот тим веќе одигра и контролен меч против вториот тим триумфирајќи со резултат 30:22 во спортската сала во Маврово. – Има разлика од претходните сезони, бидејќи сезонава почнува порано со официјалните натпревари. Започнуваме …

Костески: Ќе се ротира и ќе биде тешка сезона, со многу натпревари Read More »