• неготинско

ВИДЕО: Брана во неготинско може да се урне, Ангелов вели дека состојбата е сериозна

Браната Липа во неготинско е напукната, протекува од многу места и има опасност од рушење на дел од насипот, вели директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, кој денеска беше на местото. Ангелов се сретна со градоначалникот на Неготино, Горан Стојанов, а потоа и со раководителот на Регионалниот центар за управување со кризи …

ВИДЕО: Брана во неготинско може да се урне, Ангелов вели дека состојбата е сериозна Read More »