6.8 C
Скопје

Tag : Недељко Спасојевиќ и Марко Росиќ.

Вести Регион

Судот го презакажа судењето за убиството на Оливер Ивановиќ

Илинка Иљоска
Повторното судење на обвинетиот за убиството на Оливер Ивановиќ, според третото, изменето обвинение, што требаше да се одржи денес во специјалното одделение на Основниот суд...