• наут

Наутот е секогаш добра идеја: Мешунка полна протеини која може да се подготвува на повеќе начини

Наутот со години се провлекува во различна форма во нашата кујна, а многумина се уште се изненадени кога гледаат наут во продавниците бидејќи не се навикнати да го јадат или да го подготвуваат. Па дури и оние кои уживаат во салата или чорба со наут не знаат дека се јадат и неговите млади листови кои …

Наутот е секогаш добра идеја: Мешунка полна протеини која може да се подготвува на повеќе начини Read More »