• настап

Петар Грашо во среда пред скопската публика!

Една од најголемите хрватски ѕвезди, фантастичниот Петар Грашо доаѓа во Скопје на 19-ти (среда), но овој пат во сосема поразлично издание и на сосема поразлична локација – Грашо ќе биде дел од серијалот ексклузивни настани во првиот и единствен музички бар кај нас Intermezzo music bar. „Ако те питају“, „Уторак“, „Ко нам брани“… се само …

Петар Грашо во среда пред скопската публика! Read More »