• наследство

Британец му го оставил наследството на вработен во хотел: Турчинот повеќе никогаш не мора да работи во животот!

Турскиот портир Таскин Дaстан со години работи во хотелот „Де Лукс“ во Кушадаси, а сето тоа време го одбележало пријателството со редовниот гостин – Британецот Чарлс Џорџ Кортни од Хејстингс. Откако Чарлс починал на почетокот на оваа година, неговото семејство било шокирано кога во неговиот тестамент открилo дека најголем дел од наследството му припаѓа токму …

Британец му го оставил наследството на вработен во хотел: Турчинот повеќе никогаш не мора да работи во животот! Read More »